Frederik Hendrikstraat 34-hs

 

Frederik Hendrikstraat 34-hs, 1052 HV Amsterdam

 

Ben je op zoek naar een goed onderhouden 3-kamer appartement van circa 77m2 en een geweldige tuin (van ca. 50m2), in een van de gezelligste buurten van Amsterdam Oud-West, dan is dit je kans!

 

Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een achtertuin gelegen op het noordwesten. Het appartement is mogelijk gedeeltelijk aan de achterzijde vergunningsvrij uit te bouwen. De tuin is daarvoor groot genoeg.

 

De woning is gelegen midden in de gezellige Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam Oud-West. De buurt ligt tussen de Singelgracht en de Kostverlorenvaart; in het meest oostelijke deel van stadsdeel West, tegen de Jordaan aan; dus aan de rand van het centrum.

Op loopafstand bevindt zich enerzijds het groene Frederik Hendrikplantsoen en aan de andere zijde het bruisende Hugo de Grootplein met haar leuke cafés en restaurants, maar ook met de winkels voor de dagelijkse boodschappen. In de aangrenzende Jordaan tref je trendy winkels en diverse uitgaansmogelijkheden.

De snelweg A10 ligt dichtbij. De tramlijnen 3 en 5 en buslijn 18 stoppen bijna voor de deur. Het Centraal Station is ook snel te bereiken. Het Vondelpark is op slechts 10 minuten fietsafstand en ook het populaire Westerpark is maar enkele minuten fietsen verwijderd.

Door de komst van de Singelgrachtgarage kunnen auto’s straks onder de grond parkeren en komt er bovengronds meer ruimte vrij voor fietsers, wandelaars, groen en speel- en ontmoetingsplekken.

 

Indeling:

Via een eigen entree vanaf de stoep, kom je bij binnenkomst in het tochtportaal, gevolgd door de hal met een trapkast.

De woonkamer met statige hoge ramen heeft veel lichtinval aan de voorzijde. Ook de hoge plafonds met sierlijst op ca. 3 meter geven een ruimtelijk gevoel.

Het eetgedeelte sluit aan op de open keuken en heeft een mooie lichtstraat. De keuken is voorzien van enkele inbouwapparatuur, maar heeft ook de beschikking over een vrijstaande Pelgrim vijf-pits gasfornuis met dubbele elektrische oven.

De ruime badkamer heeft een ligbad, een inloop-douche, een wastafel en een wasmachine- en drogeraansluiting.

Aan de achterzijde zijn de twee ruime slaapkamers gesitueerd. Eén slaapkamer is momenteel opgedeeld in twee kinderkamers (en zou dus ook weer gemakkelijk tot één slaapkamer kunnen worden teruggebracht) en heeft openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin.

 

Bijzonderheden:

– Praktisch en goed ingedeeld 3-kamer appartement met ruime achtertuin;

– Woonoppervlakte ca. 77,2m2 (NEN-2580 rapport aanwezig);

– Achtertuin gelegen op het noordwesten, oppervlakte ca. 50m2;

– Bouwjaar ca. 1911;

– Volledige dubbele beglazing;

– Voor het grootste gedeelte is de woning voorzien van een Indonesische hardhouten visgraat vloer;

– Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. een jaarlijks onderhouden C.V.-ketel (Intergas HRE, bouwjaar 2007);

– De woning is gelegen op erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 01 oktober 2034. De erfpachtcanon is € 88,41 per jaar, waarbij de Algemene Bepalingen 2000 van toepassing zijn. Eeuwigdurende erfpacht aanbieding is aangevraagd.

– De actieve VvE, bestaande uit 4 appartementsrechten, wordt onder eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,–;

– Parkeren op de openbare weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied West-7.4 Frederik Hendrik en Hugo de Grootbuurt) mogelijk is. Meer informatie hierover vind je op de website van de Gemeente Amsterdam.

 

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

 

Vraagprijs € 499.000, – k.k.

 

Aanvaarding in overleg.

 

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V.. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.

Het woonoppervlak is opgemeten conform meetinstructies gebruikmakende van de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle opgegeven maten en oppervlaktes zijn derhalve indicatief.
Aspirant-kopers worden bij deze uitdrukkelijk uitgenodigd om; het oppervlak na te meten en/of zelf te kijken/onderzoeken naar de mogelijkheden om eigen gewenste invulling te geven aan het verkochte