Bataviastraat 67A, 1095 EP Amsterdam

Dit lichte en goed onderhouden 3-kamer appartement, heeft een totale woonoppervlakte van ca. 51m2 en een geweldige tuin van ca. 75m2!

Het is gelegen in een rustige straat in de leuke en hippe Indische buurt in Amsterdam-Oost en maakt onderdeel uit van de Batikblokken gebouwd in 1926, in de stijl van de Amsterdamse School naar ontwerp van architect Cornelis Kruyswijk.

In 2011 is het appartement hoogwaardig vernieuwbouwd met o.a. een nieuwe fundering en kozijnen met dubbele beglazing, maar met het behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Het appartement is aan de achterzijde vergunningsvrij uit te bouwen. De tuin is daarvoor groot genoeg.

Het appartement heeft de beschikking over een woonkamer, moderne keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een achtertuin gelegen op het Noorden.

 

Het complex is gelegen in het hippe gedeelte van Amsterdam-Oost in de Indische buurt dichtbij het Flevopark. Op loopafstand bevinden zich het Javaplein en de Javastraat met leuke cafés, koffietentjes en restaurants, maar ook met een diversiteit aan winkels. Ook kun je hier terecht voor je gewone dagelijkse boodschappen.

De snelwegen A10 en A1 liggen dichtbij. De tramlijnen 3 en 14 en buslijn 37 stoppen bijna voor de deur. Het Muiderpoortstation is ook snel te bereiken. Het centrum van Amsterdam is op slechts 10 minuten fietsafstand. Zie voor meer informatie over parkeren amsterdam.nl/parkeren.

Ben je op zoek naar een goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers en een geweldige tuin, in de leukste buurt van Amsterdam-Oost, dan is dit je kans!

 

Indeling:

De algemene voordeur geeft je toegang tot gezamenlijke trappenhuis, waarbij je direct de toegangsdeur van het appartement treft.

Bij binnenkomst kom je in de hal die je bijna naar alle vertrekken leidt;

Aan de voorzijde tref je de ruime slaapkamer. In de hal zijn de meterkast en de bergkast, waarin zich de wasmachine-aansluiting en de C.V.-ketel bevinden. De badkamer is voorzien van een wastafel, een inloopdouche en een toilet. Er is een open keuken die is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, oven/magnetron en een natuurstenen aanrechtblad. Met o.a. de openslaande deuren vanuit de woonkamer is er toegang tot de ruime, fraai aangelegde tuin, die onlangs is voorzien van een nieuw Bankirai terras.

Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot de 2e slaap-/werkkamer, die ook openslaande deuren heeft naar de achtertuin.

 

Bijzonderheden:

– Praktisch en goed ingedeeld 3-kamer appartement met ruime achtertuin;

– Woonoppervlakte ca. 51m2 (NEN-2580 rapport aanwezig);

– Achtertuin gelegen op het Noorden, oppervlakte ca. 75m2;

– Bouwjaar ca. 1926 / vernieuwbouwd 2011;

– Volledig geïsoleerd;

– Gehele woning is voorzien van een eikenhouten visgraat vloer en Led verlichting;

– Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. C.V.-ketel (Intergas, 2011);

– Zowel de rookmelders als de thermostaat zijn van “Nest” en derhalve door middel van een App op de smartphone zichtbaar;

– Gehele complex is voorzien van een nieuwe fundering;

– De woning is gelegen op erfpacht, eigendom Gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 01 november 2050. De erfpachtcanon is € 285,98 per jaar, waarbij de Algemene Bepalingen 2000 van toepassing zijn.

– De actieve VvE, bestaande uit 8 appartementsrechten, wordt onder eigen beheer gevoerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 88,–;

– Parkeren op de openbaar weg, waarbij een aanvraag voor een parkeervergunning (vergunningsgebied Oost-3) mogelijk is. Meer informatie hierover vind je op de website van de Gemeente Amsterdam.

 

Nieuwsgierig geworden? Wij maken graag een afspraak met je!

 

Vraagprijs € 379.000, – k.k.

 

Aanvaarding in overleg.

 

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V. Tevens sluit VAVL B.V. aansprakelijkheid uit voor externe partijen.