Te Huur : Waterlooplein 343B

Huurprijs € 1.950 per maand, exclusief gas, water en elektra

Klink op de link voor een virutele tour:

https://youtu.be/N_kr46vGUG0

 

Waterlooplein 343B, 1011 PG Amsterdam

 

Gestoffeerd en gemeubileerd.

Per direct beschikbaar!

Huurprijs € 1.950 per maand, exclusief gas, water en elektra

 

Bijzonderheden:

  • Gelegen in de rustige binnentuin
  • 2 slaapkamers, waarvan een voorzien van een ruime vaste kledingkast
  • Modern half open keuken
  • Luxe badkamer
  • 2 patio’s
  • Fantastische omgeving
  • Volledig gestoffeerd & gemeubileerd
  • Woonoppervlakte ca. 90m2
  • Huurperiode minimaal 12 maanden – maximaal 24 maanden.

Dit volledig gemeubileerde en gestoffeerde appartement, is een onderdeel van het in 2011 gerenoveerde complex, waarbij 3 appartementen zijn gebouwd in de binnentuin. De woning is goed onderhouden, beschikt over 2 patio’s en met o.a. de eikenhouten vloer, gelegen door het gehele appartement, heeft het een nette afwerking.

Het appartement is gelegen aan het rustige gedeelte van het Waterlooplein, nabij de Blauwe Brug en tegenover de Stopera.

Rond het gebied van het Waterlooplein tref je allerlei winkels, bars en restaurants. Ook de metro- en tramlijnen stoppen op het Waterlooplein.

Indeling:

Het appartement heeft een woonkamer, half open keuken voorzien van diverse apparatuur, twee slaapkamers, badkamer met dubbele stortdouche, dubbele wastafel en toilet, separaat 2e toilet, inpandige berging en 2 patio’s.

 

Wil je meer weten over dit fantastische appartement of je wil een bezichtigingsafspraak maken, neem dan gerust contact met ons op.

 

https://www.27huis.nl/woningaanbod/huur/amsterdam/waterlooplein/343-b?forsaleorrent=1&iscustom=true&moveunavailablelistingstothebottom=true&orderby=9&orderdescending=true&take=20

 

De gegevens en maatvoeringen op de plattegronden en in de brochure zijn indicatief. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op de plattegronden en in de brochure vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. VAVL B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan onze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit de website van VAVL B.V.. Tevens sluit VAVL B.V.  aansprakelijkheid uit voor externe partijen.